606 719 347 info@ekkowc.com

Som de fusta i... no gastem aigua!

Els sanitaris EKKO funcionen en sec, sense aigua, i a més estan fets de fusta 100% natural amb certificat PEFC que garanteix la sostenibilitat dels boscos d’origen! La cabina és molt més estètica que la dels habituals lavabos de plàstic, fent que l’esdeveniment guanyi en elegància i modernitat.

Com funcionem?
El mecanisme d’eliminació d’olors es fa a través de l’abocament de serradures sobre els residus. D’aquesta manera s’aconsegueix a més que la cabina faci una olor de fusta natural molt agradable i permet reutilitzar les serradures de les fusteries.

Estalviem aigua
Gràcies al funcionament en sec no necessitem ni una sola gota d’aigua. A més, la neteja de les mans es fa amb una espuma hidroalcohòlica que s’evapora tota sola al cap d’uns segons. D’aquesta manera, en esdeveniments amb 3 cabines, l’estalvi pot ser d’uns 100 litres d’aigua al dia.

Sostenibles
El material és fusta 100% natural amb certificat PEFC que garanteix la sostenibilitat dels boscos d’origen.

Reciclatge
El paper higiènic és ecològic provinent de cartró reciclat de caixes de begudes.

La nostra neteja
La neteja es fa seguint el procés descrit en la normativa europea i, gràcies a l’ús de productes netejadors ecològics, garantim no només la desinfecció total de la cabina sinó que també allarguem la vida de la fusta.

Amb energia solar
Dins la cabina s’hi inclouen la resta de complements bàsics, és a dir, paper higiènic reciclat, netejador de mans hidroalcohòlic, penjadors de roba i llum autònoma provinent d’energia renovable solar.

Proximitat
Les cabines han estat fetes per un fuster de l’Empordà, contribuint a l’economia local de proximitat.

Disseny
Disseny elegant i rústic de la cabina adaptat a l’entorn d’espais oberts. A l’interior, el disseny està pensat en la comoditat de l’usuari.

Servei permanent
Durant la celebració dels esdeveniments, hi haurà sempre una persona del nostre equip encarregada de mantenir els lavabos nets i en perfectes condicions en tot moment.

lavabo sec ecològic